Visning? Ta kontakt.

Jeg er ikke verdens ivrigste selger, men om du trenger hjelp tror jeg ingen har bedre nettverk enn meg. Det å vite at du blir sikret på alle måter, og samtidig får kjøpt hva du ønsker uten å betale mer for hjelpen enn nødvendig er jo ok.. Hittil har jeg vært med på 5 kjøp, hvor min advokat har funnet feil og lureri på ett av dem, og dermed spart kjøper for mye ubehag og tap. De øvrige har vi klart for mindre enn 5% i megler, advokat og totale tinglysningshonorar, mot ofte det dobbelte. Det viktigste er likevel tryggheten, det å være sikret på alle måter.

Velg språk / select language

Contact info

Phone:  (+47) 38 00 28 40
Mobile: (+47) 98 29 13 50
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontaktinfo

   
Mobil: (+47) 98 29 13 50
E-post: eivind@keas.net

Åpningstider

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

Webløsning ©2012-2015 av Web Norge basert på Joomla